Luonnollista hyvinvointia naisille, äideille ja ihan kaikille

Äitiyshyvinvointi kirsikka

Toimitilaan tulossa muutoksia. Ole suoraan yhteydessä 050 9111 750 tai mari_arjovuo@hotmail.com, kiitos! Hierontoja Jyväskylän alueella.


ÄITIYSHIERONTA MITÄ SE ON?

29.09.2021 10:59

Äitiyshieronta

 
Äitiyshieronta edistää palautumista raskauden ja synnytyksen jälkeisistä kireyksistä, kiputiloista ja lihasepätasapainosta sekä erkaumasta. Ensimmäiseen hierontakertaan kuuluu maksuton "Äidin palautumiskartoitus" 30 min. Hieronnasta saat myös liikuntavinkkejä esim. tukilihaksille sekä venytysohjeita. Äitiyshieronnassa on aina mahdollisuus seurata esimerkiksi erkauman palautumista. Myös sektioarpia on tärkeä käsitellä. Tarpeen mukaan käytän faskiatekniikoita sekä mobilisoivaa hierontaa. Käytössämme on myös Sure Pro- lantionpohjan tens laite. (tietoa tulossa lisää).
 

Raskaushieronta

Kehon muuttuessa raskausaikana hieronta sekä liikuntaohjeet auttavat lihasepätasapainon korjaamisessa. Hieronnasta saat myös apua erilaisiin raskauden ajan kiputiloihin, kuten selkäkipuihin, hartiakipuihin, liitoskipuihin tai rannekanavan oireyhtymään. Hieronta auttaa lisäksi turvotuksiin. Käytössämme on Belloost- raskaushierontatyyny, jossa on aukko vatsalle. Mikä ihanampaa kuin rentoutua vatsallaan loppuraskaudessa! Tarpeen mukaan käytän myös faskiatekniikoita tai mobilisoivaa hierontaa. Alussa tarkastetaan ryhti kuntoon!